Tarief en vergoeding

Tarieven bij Psycholoog Purmerend

  • Individuele therapie kost 95 euro voor een sessie van 45 a 60 minuten.
  • Relatietherapie kort kost 115 euro voor 60 minuten.
  • Relatietherapie lang kost 150 euro voor 75 minuten. (alleen mogelijk bij Jacoba Klompmaker)
  • Bij een afspraak buiten kantoortijd reken we een extra tarief van 20 euro. (alleen mogelijk bij Maren Broekens)

Betalen en afzeggen

De betaling gaat via een factuur van Famed. Afzeggen kan altijd als onverhoopt niet kunt, laat het me dan 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Anders ben ik genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.

Vergoeding

Sommige verzekeraars vergoeden een groot deel. Anderen hebben een maximum op het aantal sessies. En sommigen vergoeden helemaal niets. Goed om van tevoren even na te kijken dus. Voor de verzekeringen geldt, dat mijn therapie alleen in de aanvullende verzekering niet, geheel of gedeeltelijk vergoed wordt. Dit geldt alleen voor individuele therapie. Relatietherapie wordt momenteel door geen enkele zorgverzekeraar vergoed. Als je er niet uitkomt, bel of mail dan even, dan kan er iemand met je mee  kijken. Ik kan geen verantwoordelijkheid nemen of je uiteindelijk vergoeding krijgt, maar ik kan wel naast je staan en je helpen het uit te zoeken. Stem het dus goed af met je verzekeraar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Psycholoog Purmerend: de voordelen

  • Je hoeft niet te wachten, ik heb geen wachtlijst en mocht het nodig zijn, dan verwijs ik je door.
  • Een persoonlijke benadering: in mijn betrokkenheid zoek ik naar een specifieke, op jou gebaseerde, benadering en werkwijze Juist in ons contact ontstaat een antwoord op de vraag wat jij nodig hebt.
  • De klacht en de behandeling worden niet gemeld bij de ziektekostenverzekeraar: veel mensen vinden het fijn om hun psychische klachten of problemen voor zichzelf te houden en vinden het dus vervelend om een tijd later keer op keer geconfronteerd te worden met die ene periode uit hun leven.

Wil je meer weten over tarieven?

Maak een afspraak: bel mij, of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Purmerend.